Стойчо Керев разочарова феновете си в Плевен

  • 23.11.2022
  • СБЖ
  • Иван Каневчев
Снимка: Архив

Популярният ТВ-водещ и автор Стойчо Керев предизвика скандал при представянето на филма си „Измамна реалност” в хотел „Ростов” в Плевен. Над 300 негови почитатели останаха разочаровани на стълбището на хотела и пред хотела, защото не успяха да влязат за началото на прожекцията.

Не помогна и самият Керев, който сам застана пред залата в хотела и обеща на феновете си среща след един час и че след края на първата прожекция на „Измамна реалност” ще последва и втора.

„В интернет четох, че билети за прожекцията ще се продават на място, но този хаос ме разочарова”, сподели разплакана негова 51-годишна привърженичка, която не дочака второто излъчване и съответно не си купи книгата на Керев със същото заглавие. Така над 300 почитатели на Керев останаха извън хотела и не се върнаха въпреки обещанията му. Десетки фенове на Керев дори се изпокараха помежду си и се посбутаха, обвинявайки се една друга във всички земни грехове.

Стойчо Иванов Керев е български журналист и продуцент. Автор и водещ на предаването „Новото познание“, излъчвано по БНТ2. В БНТ започва работа като телевизионен водещ в предаването „Събота късен следобед“ с Емил Розов и Алис Крайчева. Под продуцентството на Кеворк Кеворкян Стойчо Керев. работи като водещ на програма „Всяка неделя” на БНТ от 1996 до 1998 година. Последното телевизионно интервю на Тодор Живков е точно на Керев за програмата „Всяка неделя“ през 1997 година.


 

 

Панорама