Честит половинвековен юбилей на Радио Благоевград!

  • 11.12.2023
  • БНР
Снимка: БНР

Животът се ражда, благодарение на любовта между двама родители. Животът на Радио Благоевград е, благодарение на  доверието и любовта, изградени в годините, между слушателите и радиото.

Десетки журналисти, новинари, репортери, музикални редактории, звукорежисьори, технически екипи и още, и още хора, които в един или друг момент са оставили или продължават да раздават своята любов, пише на сайта на БНР. Немалка част от работещите пишат история и днес, защото радиото е онази магия, която те стяга за гърлото заради чуждата болка или ти дава криле, заради чуждата радост. Именно за това, когато си бил част от този 50-годишен живот, независимо къде си днес, продължаваш да носиш тръпката, обичта и гордостта, че си оставил частица от себе си за тази любов, наречена Радио Благоевград!

Медията е обичана, слушана, търсена. Тя е желаният спътник в хубавия и не толкова успешен ден на слушателя. Доказват го десеткиите писма и обаждания на слушатели, за които Радио Благоевград е част от семействата им  -  от техния празник, от болката, от трудностите в делника. Диалогът със слушателя е ежедневие, той е емблема на медиата, за която ролята на посредник между човека и институциите е ежедневие.

Празнуваме не просто 50 години Радио Благоевград, празнуваме взаимно доверие, любов и всеотдайност! Честит празник! - обобщава публикацията на сайта на БНР.

 

 

 

М. Л.