Начало
 
 

Покана за ваканция

24.02.2011 /12:14 | Източник: СБЖ Големина на шрифт: a a    Отпечатай:


Публикуваната по-долу оферта, за една чудесна ваканция в Журналистическото селище в курорта Перволиа, ни изпратиха от Съюза на кипърските журналисти.

SPEND YOUR VACATIONS AT THE JOURNALISTS’ VILLAGE IN CYPRUS!

Dear colleagues and friends,
The Journalists’ Village – a great project of the Union of Cyprus Journalists,
next to a splendid sandy beach in the area of the sea resort of Pervolia and between the historic Lighthouse at Cape Kiti and the Venetian Tower of Regina – is available you for your holidays at affordable prices.
 
It offers the following facilities:
 
-14 fully furnished and fully equipped houses – six two-bedroom maisonettes with sitting hall, kitchen, bathroom and two toilets, and eight one-bedroom apartments with sitting hall, kitchen and bathroom.
-Sports / recreation grounds.
-Children’s playground.
-Multi-function halls with various games.
-The ENALIA cafeteria / restaurant with its fresh fish and other dishes at reasonable prices.
-A wonderful, sandy beach for sun-bathing and swimming.
-A beautiful and pleasant environment which can be a starting point for further exploring the area, rich in history and natural sights.
 
Plan in time and reserve a house. Priority is given to journalists and their families but the opportunity is also available to other persons working with the Media and to people interested in quiet and leisurely vacations.
 
The fees are as follows:
 
WINTER TIME (November 16 – March 31):
 
a) House with two bedrooms (up to five persons):
- Journalists: €31, VAT included.
- Non Journalists: €36, VAT included.
 
b) One-bedroom Apartment (up to three persons):
- Journalists: €23, VAT included.
- Non journalists: €27, VAT included.
 
  
SUMMER TIME (April 1 – November 15):
 
a) House with two bedrooms (up to five persons):
- Journalists: €35, VAT included.
- Non Journalists: €41, VAT included.
 
b) One-bedroom Apartment (up to three persons):
- Journalists: €27, VAT included.
- Non journalists: €33, VAT included.
 
There is a charge of 30 cents per electricity unit consumed by the air conditioning system (optional use). 
 
Prices at ENALIA Restaurant:
 
Breakfast: €6 per person
Η/Β: €16 per person
F/Β: €24 per person
 
Special arrangements can be made for large groups.

Reservation applications can be sent to the Offices of the CUJ
(RIK Avenue, 12, Aglantzia 2120, Nicosia, or by Fax: 00357 22446095, or by email: cyjourun@logosnet.cy.net).
 
We are at your disposal for further information and clarifications you may need.
 
 
The Administrative Board
of the Union of Cyprus Journalists
 
 
 
February, 2011
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сподели в
 

Една древна корейска мъдрост гласи, че хората със сродни убеждения ще станат приятели още на първата среща, а онези с различни убеждения няма да се сприятелят дори и след хиляди срещи. Че СБЖ и Асоциацията на корейските журналисти (АКЖ) са вече добри приятели показа и поредното гостуване у нас на представители на организацията от Република Корея. Като добри стари приятели бяха посрещнати президентът на АКЖ Джинг Кю Сунг и неговите колеги Канг Хи, Ким Дае Хви, Ким Донг Хоон и Ким Джин Хо от председателя на СБЖ Снежана Тодорова и представители на български медии.

11.07.2019/16:17

В началото на юли в Москва се състоя ІІ Международен форум „За развитие на парламентаризма“, в който взе участие председателят на УС на СБЖ Снежана Тодорова, по специална покана от страна на организаторите на събитието и лично от председателя на Организационния комитет журналиста Пьотър Толстой. А делегацията от българския парламент бе водена от зам.-председателя на НС Емил Христов. Инициатори на събитието са Държавната Дума и Федералното събрание на РФ.

06.07.2019/19:35

Ту Сюесон, директор на Китайския културен център в София, обявява началото на Дните на китайската култура в София на 24 юни.

22.06.2019/11:13

В продължение на два дни български и чуждестранни преподаватели на Източните култури, религии и традиции обмениха опит и мнения по темата: „Пътя на коприната като връзка между цивилизациите”.

03.06.2019/13:03

В Съюза на българските журналисти гостува делегация от Общокитайската асоциация на журналистите. Пратениците от далечен Китай бяха закичени с мартеници.

03.03.2019/11:26
 Реклама

 Събития в СБЖ

 Правни въпроси и отговори

На въпроси, засягащи трудовите права на журналистите, отговаря доцентът по трудово и осигурително право Андрей Александров

16.02.2018 /14:43 | Автор: Андрей Александров | Източник: СБЖ

 Акценти и позиции

Ситуацията със свободата на словото в България продължава да буди безпокойство, особено след поредицата от кадрови събития в най-голямата медийна групировка у нас – „Нова Броудкастинг Груп” ЕАД (НБГ).

05.06.2019 /18:25

Председателят на УС на СБЖ Снежана Тодорова поздравява цялата колегия със светлия празник на светите братя Кирил и Методий, дарили ни с азбука и с път към уникалното място на България в световната духовност и напредък. Мисията на всички хора на словото днес е то да остане непобедим лъч на правдата

24.05.2019 /00:22

Никоя епоха не е комфортна за журналиста, посветен на истината, а първата жертва на всяка диктатура е истината на върха на перото, се казва в адреса на държавния глава до СБЖ по случай по случай 175 години от началото на българската журналистика и 125 години от създаването на организирано журналистическо движение у нас.

22.05.2019 /17:31

 Мнения

Прочетох тия дни, че популярното предаване ще бъде излъчвано по БНТ до края на юни. След това излизало в летен отпуск. А продължаването му през есента не било сигурно – щяло да зависи от подписването на нов договор, от решението на новия директор на обществената ни телевизия и т.н.

30.05.2019 /13:51 | Автор: Иван Тодоров | Източник: СБЖ

На 22 май ще отбележим с шествие в София 175-ата годишнина на първото печатно периодично издание в България и 125-ата годишнина от началото на организираното журналистическо движение в нашата страна. Въпреки всичко, тази професия все още е жива и се бори за своята мисия!

13.05.2019 /14:52 | Автор: Петя Пейчева | Източник: СБЖ

 
 

В момента онлайн: 26 гости

Бързи връзки