Начало
 
 

Програмният директор Емил Кошлуков ще води и „Още от деня“

07.01.2018 /10:39 | Автор : Майя Любомирска | Източник: СБЖ Големина на шрифт: a a    Отпечатай:


Снимка: Архив

Програмният директор на Българската национална телевизия (БНТ) Емил Кошлуков от утре, понеделник, 8 януари, започва да води публицистичната предаване „Още от деня“.

Ето какво каза специално за сайта на СБЖ Кошлуков: „Утре започвам да водя предаването „Още от деня“ на мястото на Аделина Радева, която преминава на работа в Нова телевизия.“

На въпрос дали „Още от деня“ е траен негов ангажимент в ефира на БНТ, Кошлуков отговори, че това е началото и разговорите тепърва предстоят.

Емил Кошлуков е популярен политически радио и телевизионен водещ. С голяма популярност се ползваше рубриката му „Факторът Кошлуков“, която събираше голяма зрителска аудитория. Кошлуков, който е възпитаник на Калифорнийския университет „Санта Барбара“, използва знанията си като специалист по политология в сериозните анализи на актуалната обществена среда.

Публицистичното предаване „Още от деня“ на БНТ се излъчва всеки делничен ден от 18.30 ч.

Да припомним, че Емил Кошлуков участва в конкурса за нов генерален директор на БНТ и според оценката на медийните наблюдатели изглеждаше фаворит за поста. Съветът за електронни медии (СЕМ) избра Константин Каменаров , като мотивира отказа да избере Емил Кошлуков с факта, че е бил програмен директор на партийната телевизия „Алфа“.

След като Константин Каменаров беше избран за генерален директор на БНТ, той покани в екипа си Емил Кошлуков за програмен директор.

 

 

Сподели в
 

Днес единствено сайтът на СБЖ ви информира за едно изключително събитие, което току що стартира и е с крайна цел…Северния полюс. Копие на Самарското знаме, подарено на българското опълчение по време на Руско-турската война 1877-1878 г., за първи път ще бъде развято на Северния полюс. Това стана с помощта на новия атомен ледоразбивач „50 години Победа“, съобщи за сайта на СБЖ журналистът Иля Виноградов, член на организационния комитет на мащабния културен проект „Славянски ход Мурманск – Балканите“. Началото на паметния рейс на ледоразбивача беше сложено на 20 юли.

20.07.2018/14:46

Навършиха се 130 г от рождението и 50 г от кончината на Райчо Славов, когото Свиленград помни няма да забрави като голям писател и журналист.

20.07.2018/12:39

И се промъкна чумата по овцете и козите и у нас – в Странджа. Налегна с тежки кахъри няколко селца, стотици хора...

19.07.2018/20:45

Преди 190 години се е родил човекът, изрекъл словата: „Отечеството ми е Русия, родината - Тверската земя, а сърцето и любовта ми е България“. Генерал-фелдмаршал Йосиф Гурко, чийто живот и дейност,събраха в клуб „Журналист“, в СБЖ, известни историци, журналисти, дипломати и хора на изкуството.

15.07.2018/19:19

„Естествените полети на човешкия ум не са от удоволствие на удоволствие, а от надежда на надежда“, е написал Самюел Джонсън. И че няма нищо по-велико и по-силно от надеждата се разбра и на благотворителната вечер в клуб „Журналист“ в СБЖ, която събра приятели и всички, които припознаха свой най-близък човек в лицето на Надежда Огойска – една млада и красива българка, майка на две български деца, непожалена от тежка и коварна болест. Организатор на този празник на добротата и светлината бе журналистът, поетът и член на УС на СБЖ Ивайло Диманов, който беше подкрепен от всички в Съюза.

14.07.2018/20:01
?>

 Събития в СБЖ

 Правни въпроси и отговори

На въпроси, засягащи трудовите права на журналистите, отговаря доцентът по трудово и осигурително право Андрей Александров

16.02.2018 /14:43 | Автор: Андрей Александров | Източник: СБЖ

 Акценти и позиции

Журналистическа дискусия за състоянието на българската журналистика, за защита на правата на журналистите и на свободното слово, клуб „Журналист“, СБЖ, София

13.07.2018 /12:33

Преди десетилетия големият публицист Юлиус Фучик написа, че „Истината ще победи, но е необходимо решително да ѝ се помага.“. Днес тази мисъл звучи с още по-голяма сила, особено когато отваряме голямата тема за истината за медийната среда в България.

13.07.2018 /00:02

УС на СБЖ изразява дълбоко възмущение и остър протест от нарушаването правата на журналистите и свободата на словото, което особено зачести през последните месеци: уволнения, съкращения, неплащане на трудови възнаграждения, драстични нарушения на трудовото законодателство в национални и регионални медии.

08.07.2018 /12:58

 Мнения

Историята е проста. В няколко поредни петъка Слави Трифонов в своето предаване по Би Ти Ви учи Кристиан Талев, наричан още Криско, как се прави шоу. Хрумването е кръстено „Експериментът „Гледай как се прави”.

24.06.2018 /15:19 | Автор: Иван Тодоров | Източник: СБЖ

Агонията на в. „Стандарт“ продължава и тя ще е много мъчителна и болезнена, защото няма пари дори за морфин. Не е за вярване, че ръководството на любимия и предпочитан от мнозина вестник завърза камъка и пусна на дъното най-стойностните си автори. Какво ли чудо трябва да стане, за да се възроди от пепелта този „Феникс“, от който нищо не е останало, освен пречупените му криле!

15.06.2018 /16:05 | Автор: Оля Ал-Ахмед | Източник: СБЖ

 
 

В момента онлайн: 35 гости

Бързи връзки