Нидал Алгафари: БСП се „хваща за сламка” с Елена Йончева

10.02.2019 /18:54 | Източник: kanal3.bg Големина на шрифт: a a    Отпечатай:


Нидал Алгафари е и автор на романа „Боже, защо Господ лъже?" (2014 г.)

„Смятам, че БСП не са подготвени”, заяви пред kanal3 Нидал Алгафари, режисьор и политически PR, коментирайки обкръжението на сегашната лидерка на БСП Корнелия Нинова:

Даже журналистите, когато ходят на тези традиционни техни пресконференции, които правят всяка седмица, в повечето случаи не ходят всички.

Така и така горе-долу знаем какво ще кажат, ако има нещо, там стоят един двама дежурни да им го прехвърлят след това. Няма интерес, те не създават събития.

Те не създават неща, които да са интересни не само за техните членове или тяхната партия, но и интересни за журналистите, които да ги "разнесат", е анализът на режисьора.

Според него само журналистката и депутатка от БСП Елена Йончева прави някакви сензации, но "за съжаление го има усещането като че ли Корнелия Нинова или екипът около нея се опитват да я жертват. Защото я хвърлиха в тази изключителна битка между нея и Бойко Борисов".

Защото Елена Йончева е един цвят, тя е по-различна, хората имат едно доверие към нея, каквото нямат към нито един от БСП. И сега, когато я хвърлят в една такава корупционна схема за 700 000 лв., която много трудно се доказва, една слаба позиция, има много други неща, които са по-силни.

"И моето очакване даже, когато заплашиха на конгреса, че ще изкарат нещо, което е бомбастично, смятах, че ще е така около икономическите кръгове на Бойко Борисов. Оказа се, че е нещо много дребно", каза той за скандала "Ало, Банов съм".

Според Нидал Алгафари това, което БСП е направила с Елена Йончева, е "удавникът се хваща за сламка, те се хванаха за някаква много дребна сламка", смята Нидал Алгафари. (Със съкращения)

Свързани:  Елена Йончева изненада медийните чакали

По време на посещение в Би Би Си се запознах с Джереми Паксман, водещ на късните новини в 22 часа. Той станал един от най-известните английски тв журналисти, след като в предаване задал 13 пъти един и същи въпрос на някакъв министър.
Дата: 05.02.2019


 

Сподели в
 

За незаконен път към защитен плаж, помагащ да бъде заснето ново телевизионно риалити шоу сигнализира природозащитната организация "За да остане природа в България".

20.07.2019/17:15

На премиерата на книгата „Градът – поезия и фотография“ в Поморие ще бъде открита фотоизложба и ще се наградят победителите във фотоконкурса „Градът“.

19.07.2019/14:05

Холандските градове Ротердам и Маастрихт останаха единствените претенденти за провеждане на песенния телевизионен конкурс "Евровизия 2020", предаде ТАСС.

18.07.2019/16:52

Предопределен ли е новият член на Съвета за електронни медии и има ли значение кой ще поеме поста? Регулаторът ще освежи състава си с един нов член, тъй като на 17 юли изтича мандатът на Иво Атанасов.

17.07.2019/10:00

Слави Трифонов може да е сред най-успешните шоумени и продуценти в България, но на любовния фронт всеки път търпи загуби.

16.07.2019/16:51
 Реклама

 Събития в СБЖ

 Правни въпроси и отговори

На въпроси, засягащи трудовите права на журналистите, отговаря доцентът по трудово и осигурително право Андрей Александров

16.02.2018 /14:43 | Автор: Андрей Александров | Източник: СБЖ

 Акценти и позиции

Ситуацията със свободата на словото в България продължава да буди безпокойство, особено след поредицата от кадрови събития в най-голямата медийна групировка у нас – „Нова Броудкастинг Груп” ЕАД (НБГ).

05.06.2019 /18:25

Председателят на УС на СБЖ Снежана Тодорова поздравява цялата колегия със светлия празник на светите братя Кирил и Методий, дарили ни с азбука и с път към уникалното място на България в световната духовност и напредък. Мисията на всички хора на словото днес е то да остане непобедим лъч на правдата

24.05.2019 /00:22

Никоя епоха не е комфортна за журналиста, посветен на истината, а първата жертва на всяка диктатура е истината на върха на перото, се казва в адреса на държавния глава до СБЖ по случай по случай 175 години от началото на българската журналистика и 125 години от създаването на организирано журналистическо движение у нас.

22.05.2019 /17:31

 Мнения

Парламентът сложи точка на още едно свое просто изречение. Избра за член на СЕМ поредната калинка-малинка, съгласила се да съдейства за компетентното регулиране на медийната среда у нас.

20.07.2019 /16:48 | Автор: Валентин Колев | Източник: СБЖ

Прочетох тия дни, че популярното предаване ще бъде излъчвано по БНТ до края на юни. След това излизало в летен отпуск. А продължаването му през есента не било сигурно – щяло да зависи от подписването на нов договор, от решението на новия директор на обществената ни телевизия и т.н.

30.05.2019 /13:51 | Автор: Иван Тодоров | Източник: СБЖ

 
 

В момента онлайн: 9 гости

Бързи връзки