Андрей Арнаудов дава за „Фермата“ почти всичките си сили

14.07.2019 /12:17 | Автор : Преслава Рангелова | Източник: Монитор Големина на шрифт: a a    Отпечатай:


Андрей Арнаудов е продуцент и телевизионен водещ

Андрей Арнаудов е роден на 8 юни в София през 1979 г. Син е на Васил Арнаудов – български хоров диригент. Учи в Шесто основно училище „Граф Игнатиев“ в София.

Продължава образованието си в 22-ро средно училище „Георги С. Раковски“. Завършва специалност „Телевизионна журналистика“ в СУ „Климент Охридски“. 

През 2016 г. Андрей основава неправителствената организация „ДНК - Движение за национална кауза“. Заедно с Иван Христов стоят зад редица продукции, сред които „Сблъсък“, „Къртицата“, „Папараци“, „Смени жената“ и „Фермата".

Какво може да очакваме в следващия телевизионен сезон от тандема Иван и Андрей? 

Има много неща, върху които работим. На първо време най-важното, с което се занимаваме, е стартът на петия сезон на „Фермата“. Ние сме в много напреднал етап на работата, не сме далеч от времето, в което ще започнем снимките.

За „Фермата“ даваме почти всичките си сили. Работим по новия сезон на „Бригада нов дом“. След една седмица стартира фестивалът One Love Tour в Банско. Също така се подготвяме за нови сезони на „Смени жената“ и „Папараци“.

Работим по няколко идеи за сериали, като един от тях вече е предаден на телевизията и тя ще прецени кога да съобщи за неговото излъчване. Имаме много основна работа, но ДНК за нас е някаква форма на страст, удоволствие и мисия, която се радваме да вършим.

И се гордеем с това, което правим. (Със съкращения)  


 

Сподели в
 

„Много обичам да пътувам, правя това 30 и няколко години, но не мога да живея другаде освен в България“. Признанието е на Симеон Идакиев, журналист, документалист, автор на десетки филми за различни места по света.

17.08.2019/12:26

Конкурсът е отворен за всички професионалисти и любители фотографи, които са навършили пълнолетие в своята юрисдикция по местоживеене към момента на кандидатстването.

16.08.2019/18:53

Над 390 творби на 67 фотографи от 17 държави участват в първото издание на Международния салон по подводна фотография, което се провежда във Варна.

16.08.2019/12:00

Според близкия до правителството в Пекин в."Глобъл таймс" неговият журналист Фу Гуохао е бил нападнат на летището от протестиращи, които след това попречили на спешната помощ да стигне до него, предаде ДПА.

15.08.2019/12:00

Журналистът, който публикува видео- и аудиозаписите за аферата "Рекет" в италианския в. "Ла Верита", Ларис Гайсер заяви пред словенско радио, че премиерът Зоран Заев вече не е достоен да представлява Северна Македония в НАТО, съобщават телевизиите Алсат М, Сител и Канал 5.

14.08.2019/12:00
 Реклама

 Събития в СБЖ

 Правни въпроси и отговори

На въпроси, засягащи трудовите права на журналистите, отговаря доцентът по трудово и осигурително право Андрей Александров

16.02.2018 /14:43 | Автор: Андрей Александров | Източник: СБЖ

 Акценти и позиции

Становищата и изявите на прокурорски среди и организации, включително и лично на единствения кандидат за нов главен прокурор, насочени срещу критични медийни публикации относно процесите около избора за този ключов пост, подхранват още повече съществуващото обществено безпокойство за устоите на демократичната и правова държава у нас, сочи в своя декларация УС на СБЖ.

09.08.2019 /14:20

В своя декларация УС на СБЖ напомня, че с този избор е нарушен член 25 от Закона за радио и телевизия, в който съществува изискване за професионален опит, обществен авторитет и професионално признание на членовете на СЕМ. Същото изискване съществува и в Закона за хармонизация на българското и европейското законодателство.

22.07.2019 /19:39

Ситуацията със свободата на словото в България продължава да буди безпокойство, особено след поредицата от кадрови събития в най-голямата медийна групировка у нас – „Нова Броудкастинг Груп” ЕАД (НБГ).

05.06.2019 /18:25

 Мнения

В тия редове няма да прочетете и дума за частните телевизии и радиостанции. Те си имат чорбаджии и – решат ли – могат да си излъчват каквито щуротии им хрумнат. Най-страховитото, което може да ги сполети, е да платят някой и друг лева глоба...

31.07.2019 /18:28 | Автор: Иван Тодоров | Източник: СБЖ

Като тазгодишна носителка на това отличие, връчвано от БСП, недоумявам от последвала статия срещу мен от ръководните среди на същата партия. В нея думите ми след моето награждаване са изопачени, а казаното от мен е определено като „провокация”. Само защото съм посмяла откровено да споделя свое мнение за важни обществени процеси. А уж точно заради това са ме наградили...

31.07.2019 /11:42 | Автор: Къдринка Къдринова | Източник: СБЖ

 
 

В момента онлайн: 19 гости

Бързи връзки