Начало
 
 

На 1 април сп. „Клуб Z“ пуска специален брой

01.04.2020 /09:03 | Източник: clubz.bg Големина на шрифт: a a    Отпечатай:


Вашето списание е тук и ви чака, казват от „Клуб Z“

1 април е ден на шегата. Дано ни е останало на какво да се засмеем в ситуация, в която сме разделени, светът се чуди как ще оцелее, а заразените и жертвите са все повече с всяка изминала минута.

На този 1 април ние от „Клуб Z“ се опитваме малко да ви... разведрим. Е, то няма да е някакво бурно веселие. По-скоро ще е малко кисело, малко по-иронично, но най-вече - естестическо преживяване, обещават от clubz.bg:  

В тежки времена хората правят равносметки за живота си. Това направихме и ние.

Създадохме за вас един специален колекционерски брой на списание „Клуб Z“, който представлява ретроспекция на изминалите 6 години, откакто сериозното политическо издание с рисувана корица в България е на пазара.

Събрахме на едно място всичките си рисувани корици – злободневни шаржове, които най-точно илюстрират онова, през което сме минали. Добавихме към тях части от текстовете, по които са рисувани – и ще трябва да го признаете, много от тях са направо пророчески.

Ще видите и глупости на политиците  

Със сигурност ще ви бъде интересно да видите на едно място какво сме преживели за това време – ще установите колко много сте забравили. Накуп ще видите всичките ни провали, малките ни успехи (големи нямаме) и всички големи глупости, които политиците ни забъркаха, а ние с нищо не им попречихме да го направят. 

Списанието ще ви осигури приятни и със сигурност много интересни часове във времето на карантина, когато сте затворени у дома и се чудите как да не полудеете.

Разбира се, изданието ще се продава в цялата страна, но във времена на зараза препоръчваме да го купите в електронен вариант. Разбира се, ако го предпочитате на хартия, то също ще стигне до вас в безопасна найлонова опаковка.

С този специален колекционерски брой „Клуб Z“ променя и традицията на излизане на списанието. То вече ще може да се купи в началото на всеки нов месец, а не както досега на 15-о число.

И така, ако имате абонамент или сте читател, който си купува броя всеки месец, вече чакайте пощальона около 1-во число на месеца или идете по същото време на будката до вас.


 

Сподели в
 

Сп. "Вог", което отнесе критики заради снимката на Камала Харис за корицата на февруарския си брой, ще пусне нов тираж с различна фотография, считана за "по-достойна" за новата вицепрезидентка на САЩ, предаде АФП.

21.01.2021/09:04

На 81 години почина един от най-големите спортни журналисти на България Хайк Вахрам, съобщиха от семейството му.

19.01.2021/10:02

След като "Нова телевизия" придоби "Канал 3" и го прекръсти на "Нова нюз", от програмата му изчезна предаването на Илиана Беновска - "Беновска пита", в което всяка неделя гостуваха министри и управляващи политици, а водещата му често атакуваше опозицията.

18.01.2021/09:01

В края на юли 2018 г. тв журналистката Мартина Ганчева работи с колегите си и изведнъж на ръката ѝ каца калинка. “О, ново гадже”, веднага започват шегите с нея.

17.01.2021/16:27

За втора поредна година Татяна Йорданова от град Левски е определена като „Журналист-надежда“. Това отличие дойде на 9-ите годишни награди за журналистика на Валя Крушкина, които тази година бяха раздадени без официална церемония, а награждаването се случи „онлайн“, информират от Пресцентъра на Община Левски.

16.01.2021/09:06

 Събития в СБЖ

 Представяме ви

Доминиращата медия днес са социалните мрежи, а онази класическа медия, която не се приспособи към тази нова екосистема, изчезва. Но приспособяването не означава оприличаване, защото мрежите са и територия на манипулацията. Класическите медии трябва да отговорят, засилвайки своите качества и наблягайки върху проверената истина, сочи известният френско-испански журналист

13.01.2021 /20:10 | Автор: Маурисио Висент | Източник: baricada.org

В края на миналата година още едно заглавие допълни списъка на изданията, посветени на годините на прехода. Известната преводачка и журналистка Ина Филипова е автор на книгата „Нажежените площади“, чийто издател е „Слънце“ на Надежда Кабакчиева.

12.01.2021 /18:16 | Автор: Розалина Евдокимова | Източник: СБЖ

Известният ерудит и колумнист на в. "Сега" Димитри Иванов е роден на 31 декември 1931 г., но свидетелството му за раждане е от 1 януари 1932 г., тъй като в новогодишната нощ не е имало кой да го впише в регистъра.

01.01.2021 /18:44 | Източник: dimitriivanov.com

Навършват се 125 години от рождението на легендарната вдъхновителка на републиканците в Испанската гражданска война Долорес Ибарури, която бе и изявена журналистка, оглавявала вестник "Мундо обреро". Какъв бе пламенният ѝ и драматичен живот?

10.12.2020 /19:06 | Автор: Къдринка Къдринова | Източник: baricada.org

 Спомени и архиви

Тази седмица излезе неговият 1 389-и брой. Редакцията на изданието благодари на своите верни читатели

10.01.2021 /12:17 | Източник: Старият мост

На 1 януари 1924 г. във Варна излиза от печат и достига до своите читатели първият брой на списание „Морски сговор“, съобщават от Военноморския музей във Варна.

02.01.2021 /16:16 | Източник: moreto.net

 Акценти и позиции

Един от двамата кандидати за генерален директор на БТА Кирил Вълчев посети по своя инициатива Съюза на българските журналисти и разговоря с председателката на УС на СБЖ Снежана Тодорова, подчертавайки уважението си към Съюза и стремежа към взаимно сътрудничество

19.01.2021 /13:53

В писмо до генералния директор Андон Балтаков и до членовете на УС на БНР е изразено очакване за прецизиране и синхронизиране с Колективния трудов договор на предлаганите проектоправила за оценка на трудовото представяне на служителите в Българското национално радио.

13.01.2021 /09:02

Да внимаваме за подмяната. Тя вече изкарва и Делян Пеевски борец за медийна прозрачност

12.01.2021 /16:02

 Мнения

Защо бе борбата Законът за БТА до бъде променен преди да бъде избран новият ѝ генерален директор

14.01.2021 /20:15 | Автор: Начо Халачев | Източник: СБЖ

Добре, че е националната телевизия да ни върне и в онова „непоносимо” и „престъпно време”. Как навреме ни дойдоха около Новата 2021 година старите ленти... Една песен възкреси спомени. Щастливи пред камерите, пееха Митко Цонев, Величко Скорчев, Живка Гичева с колегите си новинари...

06.01.2021 /14:13 | Автор: Лозан Такев, член на УС на СБЖ | Източник: СБЖ

 
 

В момента онлайн: 34 гости

Бързи връзки