Мира Добрева е водеща на „Денят започва...“ този уикенд

  • 03.08.2022
  • БНТ
Мира Добрева. Снимка: БНТ

Едно от най-популярните лица на Българската национална телевизия Мира Добрева ще бъде водеща на сутрешния блок „Денят започва в събота“ и „Денят започва в неделя“ на 6 и 7 август между 8:00 ч. и 10:00 ч. по БНТ 1.

„Често ме питат за две формули, които хората смятат, че зная: кои са формулите на дълголетието и на успеха. За първата, столетниците са ме уверили, че се крие в една дума: ТРУД. Непрестанен, самоотвержен, дори непосилен понякога труд. За втората формула, годините са ме убедили, че отговорът е... същият: ТРУД.

Когато си готов на безкрайна работна седмица. Когато си влюбен в работата, а не в очакването на наградата, когато си готов да чуеш всяко злословие и да понесеш всяко неодобрение, когато си готов да учиш още и още. Когато почиташ учителите си като свои родители... тогава знаеш – без трудност няма успех“, споделя Мира Добрева.

Специалното лятно издание на сутрешния блок „Денят започва в събота“ и „Денят започва в неделя“ ще се излъчва между 8:00 ч. и 10:00 ч. по БНТ 1. Всеки уикенд през август зрителите на обществената телевизия ще посрещат на екрана различен водещ, който със своя индивидуален стил и присъствие ще допринася за разнообразието от теми и гости в студиото.

 

 

м.л.