Орлин Павлов е новият водещ на „Събота вечер с БНТ“

  • 30.01.2023
  • БНТ
Орлин Павлов поема „Събота вечер с БНТ“

Популярният певец и актьор ще води предаването от най-голямото студио на Българската национална телевизия всяка събота от 4 февруари.

От 4 февруари, събота, вечерното шоу на Българската национална телевизия „Събота вечер с БНТ“ ще бъде с нов водещ –  харизматичният и лъчезарен Орлин Павлов. Предаването ще бъде още по-наситено с ударни дози хумор и забавления, както и с вълнуващи интервюта със звездни гости, известява БНТ в съобщение до медиите.

„За мен е голяма чест и удоволствие да бъда част от екипа на Българската национална телевизия. С ентусиазъм приемам новата „песен“ от своя живот като водещ на късното вечерно шоу „Събота вечер с БНТ“. Надявам се със зрителите заедно да преживеем искрените и увлекателни истории на звездните гости в предаването и да се насладим на забавление и много смях. И не на последно място – искам да благодаря за възможността, както и за топлото посрещане и доброто отношение на целия екип!“, споделя Орлин Павлов.

Първият звезден гост на Орлин Павлов в „Събота вечер с БНТ“ ще бъде обичаният от поколения българи певец и водещ на любимото куиз шоу „Последният печели“ Орлин Горанов.

Популярният продуцент и водещ Андрей Арнаудов също ще стане част от премиерния епизод на „Събота вечер с БНТ“ с Орлин Павлов. Андрей ще се върне към началото на телевизионната си кариера в „Час по всичко“ и ще разкаже за това, как ще почете годишнината от рождението на баща си – големия български диригент Васил Арнаудов. Зрителите на вечерното шоу на обществената телевизия ще научат и какво работи Андрей Арнаудов според собствения му син.

 

България