Мира Добрева вече диша сама, състоянието ѝ се подобрява след спешната операция

  • 17.09.2023
  • Фейсбук/БНТ
Мира Добрева. Снимка: БНТ

След като в петък стана ясно, че водещата от БНТ Мира Добрева е в медикаментозна кома след спешна операция, за което съобщи нейната дъщеря Лори в социалните мрежи, днес пак тя извести, че майка ѝ вече диша самостоятелно и състоянието ѝ се подобрява.

"Минахме дълъг път. Но тя се пребори! Моят герой, мама. Вече диша сама, успяхме даже да си поговорим, а скоро я очакваме и вкъщи! Благодарим ви за подкрепата, за вдъхнатия кураж и любовта - тя е тук и е по-силна отвсякога." Това написа дъщерята на Мира Добрева - Лори, във Фейсбук. Цитира я и БНТ.
 
Предишното тревожно съобщение на Лори за майка ѝ гласеше: "Без да искам да Ви притеснявам, се налага да Ви съобщя, че тя изпадна в трудна житейска ситуация, която наложи спешна операция и поставянето ѝ в медикаментозна кома. Мама винаги е вярвала, че българските са най-добрите лекари и сме сигурни, че и този път е така – мама се намира в ПИРОГОВ – при най-добрите специалисти в света". Това написа дъщерята на тв водещата - Лори, във Фейсбук в петък, продължавайки: "Нека с добра мисъл или дума заедно да дадем подкрепа на лекарите и сестрите от Спешния институт и да ви помоля, също като нея, да вярвате, че доброто винаги побеждава!"
 
Информацията бе разпространена и на сайта на БНТ.
 
СБЖ пожелава бързо възстановяване на Мира Добрева!
 
 
 
 
 
България