ФЖМК открива официално академичната година

  • 01.10.2023
  • ФЖМК
Снимка: ФЖМК/ Архив

Факултетът по журналистика и масова комуникация(ФЖМК) кани на официалното откриване на академичната 2023/2024 г. за студентите-първокурсници на ФЖМК.

Откриването на учебната година ще се състои в сградата на ФЖМК на 2 октомври от 14,00 ч. и е организирано по специалности:

- за специалността „Журналистика“ – в Аула Магна, етаж 2 - учебната година ще открие проф. д-р Веселина Вълканова, декан на ФЖМК;

- за специалността „Връзки с обществеността“ – в 13 аудитория, етаж 1- учебната година ще открие проф. д-р Николай Михайлов, заместник-декан на ФЖМК;

- за специалността „Книгоиздаване“ – в 17 аудитория, етаж 1 - учебната година ще открие проф. д-р Ефрем Ефремов, ръководител на катедра и председател на ОС на ФЖМК;

- за специалността „Комуникационен мениджмънт“ – в 61 аудитория, етаж 3 - учебната година ще открие доц. д-р Светлана Станкова, заместник-декан на ФЖМК.

За Софийския университет „Св. Климент Охридски“ академичната година ще бъде открита с шествие, което ще тръгне от сградата на Ректората на 2 октомври от 10,00 ч., и с академично тържество пред Храм-паметника „Св. Александър Невски“, информира още сайтът на ФЖМК.
Каним Ви да се присъедините към събитията за началото на 135-ата година от основаването на Софийския университeт „Св. Климент Охридски“.
Успешна и удовлетворяваща нова академична година!

 

М. Л.