bTV сваля от ефир “Шоуто на Николаос Цитидирис”

  • 26.11.2023
  • offnews.bg
Снимка: bTV

bTV сваля от ефир "Шоуто на Николаос Цитиридис" от следващия телевизионен сезон. Това обяви водещият на шоуто тази вечер, а по-късно потвърди новината чрез публикация във Фейсбук. 

Той започна да води вечерното си шоу на 27 януари 2020 г., а актьорът Юлиан Вергов бе първи гост, припомня offnews.bg. В последното шоу на Цитиридис - на 1 декември, Вергов отново ще е сред гостите. В предаването ще гостуват и актрисите Боряна Братоева и Цветана Манева.

"Знам, че можеше и още, но засега това е от мен и екипа. Уви, написаното не е ПР трик или кукичка за следващ сезон", написа комедиантът във Фейсбук. 

Цитиридис призова зрителите да не го питат какво ще има на мястото на шоуто му, защото няма значение.

"Ще имаме финален епизод, в който ще си кажем телевизионно "довиждане" (сбогом би било пресилено). Нямам закодирано съобщение, в което да казвам причините за всичко това. Светът е така устроен и ние трябва да живеем и оцеляваме в него. На 1-ви декември, ако искате, гледайте в 22 часа финала", написа той. 

В предпоследното си предаване Цитиридис заяви, че след 4 години на екран, bTV е взела решението от следващия телевизионен сезон “Шоуто на Николаос Цитиридис” да не бъде част от програмата на телевизията.

"Най-просто казано, дами и господа - край! Това беше. По принцип е нормално да бъда емоционален, обаче за тези години много емоция беше хвърлена, а и в момента смисъл да си късаме ризите - повече няма. Има едно нещо, което аз изпитвам в този момент - това е благодарност", каза Цитиридис.

Комедиантът обясни, че е благодарен за всяко едно запознанство и за всяко едно приятелство, което е направил в телевизията. 

"Благодарен съм за още едно нещо - че ние ще успеем да си кажем телевизионно сбогом подобаващо. Ще бъде много хубаво и въобще няма да го правим тъжно. Това, което ми остана да ви кажа сега - имаме още една среща, не забравяйте!", бяха думите му на финала на шоуто в петък вечер. 

М. Л.

България