Bulgaria on Air мести сутрешния си блок в 9:30

  • 27.02.2024
  • Bulgaria ON AIR
Мария Константинова и Виктор Дремсизов. Снимка: Bulgaria on Air

Телевизия Bulgaria ON AIR мести сутрешния си блок в по-късен пояс. От 4 март предаването „България сутрин“ с Мария Константинова и Виктор Дремсизов вече ще започва в 9:30 часа и ще продължава до 11:30 часа.

"За първи път в българския телевизионен ефир, в ролята на ко-водещ влиза най-новата иновация на 21-век. Мария Константинова и Виктор Дремсизов ще представят ексклузивното ново допълнение на своя екип на 4 март, а неговата роля в ефир ще се доближи още повече до зрителите чрез анкети по горещите теми и въпроси, специални рубрики и други изненади", съобщават от телевизията.

С началото на новия пролетен сезон „България сутрин“ ще представи на зрителите и своята нова рубрика „Вдъхновителите”, в която на фокус излизат вдъхновяващи личности, заставащи зад смислени каузи. Гости в рубриката ще бъдат личности от различни сфери - култура, политика и др. Ще продължат рубриките на Мария Константинова и Петя Кертикова. Водещата на Новините ON AIR Петя Кертикова ще прави репортажи за българи, избрали България, и ще ги разказва в новия сезон на „Завърналите се с Петя Кертикова” всяка сряда, а в петъците в „Златните” Мария Константинова ще среща зрителите с велики български шампиони и големите ни спортни надежди.

М. Л.

България